Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri 24 iunie 2012 episodul 10 video reluare euforia tv editia 10.06.2012

4 comentarii
Prodanca si Reghe Dragoste in prelungiri 24 iunie 2012, episodul 10 video reluare euforia tv
     "Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri" - Episodul 10 din 24 iunie live video online.
  Duminica 24 iunie 2012 puteti urmari "Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri" episodul 10 si poate fi vizionat live in direct la Euforia TV AICI  incepand cu ora 20:00 si in reluare in aceasta pagina.

 Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri, un reality-show suculent, savuros, haios. In fiecare duminică de la 20.00, timp de 90 de minute intri in casa familiei Prodan-Reghecampf. O vei cunoaste pe artista Ana Maria Prodanca cum nu credeai, cum nici nu gandeai. Îi vei cunoaşte în afara vieţii prezentată de presă, în ipostazele vieţii de zi cu zi: Ii vei surprinde de dimineaţa îmbrăcaţi în pijamale, te vei uita în farfuriile lor la micul-dejun, vei alege împreună cu ei hainele, îi vei însoţi la birou, la antrenamente, la petreceri, sesiuni foto, la emisiuni, vei organiza împreună cu ei cine romantice şi le vei spune noapte-bună. O vei cunoaste pe finantatoarea Concordiei Chiajna. Anamaria Prodan Reghecampf este o sumă de paradoxuri şi coincidenţe fericite - o fiinţă care emană feminitate şi care a reuşit într-un domeniu exclusiv masculin. Fiica Ionelei Prodan, Anamaria Prodan este în acelaşi timp soţie de fotbalist, mamă a trei copii, este cel mai sexy Agent Fifa...


  Urmariti video reluare mai jos in aceasta pagina si puteti urmari in reluare episodul 10 din Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri din data de 24 iunie 2012.
  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina facebook. Vizionare placuta !


Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri din 24 iunie 2012 VIDEO

Dă-ne un like :

Comments

4 comments to "Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri 24 iunie 2012 episodul 10 video reluare euforia tv editia 10.06.2012"

Anonim spunea...
29 iulie 2012, 00:21

Imi puteti spune si mie cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului?(suprapusa peste acele momente frumoase din viata celor 2 soti)

Anonim spunea...
10 septembrie 2012, 15:25

abba- the winner takes it all (momentele din fotbal)

Anonim spunea...
27 septembrie 2012, 19:40

cand se dau reluarile? fundaaa

Anonim spunea...
14 ianuarie 2013, 19:18

in decembrie 2012

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri