PORTUGALIA OLANDA EURO 2012 live online 17 iunie azi la TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast

0 comentarii

  Duminica 17 iunie 2012 la Campionatul European de Fotbal CE EURO 2012 putem urmari meciul Portugalia Olanda . Meciul este LIVE online pe TVR 1.

  De la ora 21:45 Portugalia intalneste Olanda. Daca castiga in aceasta seara la doua goluri diferenta Olanda are sanse sa mearga in sferturi de finala, dar trebuie sa castige si Germania in aceasta seara. Meciul este pentru grupa B. In acest moment Germania ocupa locul 1 in grupa cu 6 puncte si este deja calificata.
Pentru cei care doresc sa vada MECIURILE DE LA TVR HD APASATI mai jos pentru TVR HD flash. Video merge doar in timpul meciului

   Meciul Portugalia Olanda este transmis in direct de la ora 21:45 online video de TVR 1 si il puteti vedea de AICI in SOPCAST.


  VEZI AICI TOATE REZUMATELE VIDEO ALE MECIURILOR SI STIRILE EURO 2012 Echipele de start:
 Portugalia: Rui Patricio - Coentrao, Pepe, Bruno Alves, Pereira - Raul Meireles, Veloso, Moutinho - Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani.
 Olanda: Stekelenburg - Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems - Van Bommel - Van Der Vaart, Sneijder, Robben - Van Persie, Huntelaar.

(Portugalia Olanda EURO 2012, 17 iunie live online tvr 1 tv pe internet Campionatul european de fotbal, Portugalia Olanda live online gratis pe internet, unde pot vedea, flash la tv sopcast)

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "PORTUGALIA OLANDA EURO 2012 live online 17 iunie azi la TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri