Plasa de Stele 12 iunie 2012 video reluare antena 1 live online 12.06.2012

0 comentarii

plasa de stele 22 mai Cristina Stamate si Andreea Tonciu 2012 video reluare farse

"Plasa de stele" 12 iunie 2012 online video live la Antena 1.

  In ultima editie din acest sezon 12 iunie Dan Negru pregateste o noua farsa pentru Andreea Banica pe care o urmareste prin Barcelona, Pentru aceasta farsa complice a fost chiar sotul victimei, Lucian Mitrea. Andreea nu intelege de ce in Barcelona i se intampla atatea lucruri bizare, dar totul era pus la cale de echipa lui Negru.
Cu aceasta ultima farsa se inchie acest sezon de farse, dar din toamana Antena 1 promite sa revina cu un nou sezon "Plasa de stele"
  Emisiunea "Plasa de stele"  din 12 iunie video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI.
 Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !

 Emisiune video intreg 12 iunie diseara.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 12 iunie 2012 video reluare antena 1 live online 12.06.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri