Mireasa pentru fiul meu 8 iunie 2012 video live online antena 1 pe internet emisiunea 08.06.2012 reluare

0 comentarii
mireasa pentru fiul meu 5 iunie 2012 video online live

    "Mireasa pentru fiul meu" 8 iunie 2012  video online
  Emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" video reluare editia de azi marti 8 iunie 2012 de dimineata si editia de dupa-amiaza video din data de 8 iunie 2012 live online poate fi urmarita in direct la zilnic incepand cu 10:30 si 14:00 la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina video mai jos

  Mirela Boureanu Vaida este cea care prezinta show-ul si care ne va conduce in casa unde se afla concurentii. Ea e cea care urmareste pas cu pas ce se intampla in casa si ne relateaza noua. Scandalurile sunt la ordinea zilei, secrete si cuvinte spuse la nervi, sunt ingredientele spectacolului. cei de acasa intra in direct pentru a scoate in evidenta defectele concurentilor, sau apreciaza pe uni, dar nu pot fi iubiti de toti. Oare cine la final va iesi cu o iubita si chiar sa sa finalizeze cu o relatie bazata pe iubire?
   Va asteptam si maine cu o noua editie "Mireasa pentru fiul meu". Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook. Vizionare placuta! 

Video cu emisiunea de vineri dimineata si seara 8 iunie 2012 va fi adaugat diseara

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mireasa pentru fiul meu 8 iunie 2012 video live online antena 1 pe internet emisiunea 08.06.2012 reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri