Meciurile astazi 16 iunie EURO 2012 la online azi pe internet

0 comentarii
  Astazi sambata 16 iunie la Campionatul European se desfasoara meciurile din GRUPA A, faza a treia. Asadar avem meciurile CEHIA-POLONIA si GRECIA-RUSIA, meciuri transmise de TVR si Dolce Sport. Partidele sunt transmise de la aceasi ora 21:45.


  VEZI AICI TOATE REZUMATELE VIDEO ALE MECIURILOR SI STIRILE EURO 2012


    CEHIA-POLONIA LIVE de la ora 21:45 pe TVR1 AICI


   GRECIA-RUSIA live de La ora 21:45 pe Dolce Sport 2 AICI


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Meciurile astazi 16 iunie EURO 2012 la online azi pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri