Meciuri EURO 2012 azi 14 iunie online

0 comentarii
  Astazi 14 iunie la Campionatul European se desfasoara meciurile din GRUPA C, faza a doua. Asadar avem meciurile Italia-Croatia, transmis de pe Stadionul Miejski (Poznań) de Dolce Sport 1 si Spania-Irlanda, transmis de TVR1 de pe stadionul din Gdańsk, in Polonia.

  ITALIA - CROATIA live de La ora 19:00 pe Dolce Sport 1 AICI


  SPANIA - IRLANDA LIVE de la ora 21:45 pe TVR1 AICI


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Meciuri EURO 2012 azi 14 iunie online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri