DANEMARCA GERMANIA EURO 2012 live online 17 iunie azi la TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast

0 comentarii

  Duminica 17 iunie 2012 la Campionatul European de Fotbal CE EURO 2012 putem urmari meciul Danemarca Germania . Meciul este LIVE online pe TVR 2.

  De la ora 21:45 Germania intalneste Danemarca. Este cea mai buna echipa de pana acum de la euro. Nemtii viseaza la o cupa europeana castigata. anemarca era privita la inceput ca si echipa slaba, dar a dovedit ca nu e asa, in momentul cand a batut Olanda. In caz de victorie Danearca merge mai departe si trimite acasa puternica Olanda. Ne asteptam la un meci frumos. Vizionare placuta!

Pentru cei care doresc sa vada MECIURILE DE LA TVR HD APASATI mai jos pentru TVR 1 HD in flash. Video merge doar in timpul meciului

   Meciul Danemarca Germania este transmis in direct de la ora 21:45 online video de TVR 2 si il puteti vedea de AICI in SOPCAST.


  VEZI AICI TOATE REZUMATELE VIDEO ALE MECIURILOR SI STIRILE EURO 2012 Echipele de start:
 Danemarca: Andersen - Simon Poulsen, Kjaer, Agger, Lars Jacobsen - Jakob Poulsen, Kvist - Krohn-Dehli, Eriksen, Mikkelsen - Bendtner.
  Germania: Neuer - Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer - Schweinsteiger, Khedira, Podolski, Ozil, Muller - Mario Gomez.

(Danemarca Germania EURO 2012, 17 iunie live online tvr 2 tv pe internet Campionatul european de fotbal, Danemarca Germania live online gratis pe internet, unde pot vedea, flash la tv sopcast)

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "DANEMARCA GERMANIA EURO 2012 live online 17 iunie azi la TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri