Confidential 3 iunie Antena 2 video online reluare tv editia 3.06.2012 pe internet

0 comentarii
Confidential 3 mai Antena 2 video online reluare tv editia 3.06.2012
     "CONFIDENTIAL" Antena 2 din 3 iunie live video online.
  Duminica 3 iunie 2012 puteti urmari emisiunea "Confidential" ce poate fi vizionata live in direct la ANTENA 2 AICI  incepand cu ora 21:10 si in reluare in aceasta pagina.

  OANA TURCU si CRISTIAN BRANCU fac show cu vedetele in fiecare duminica, de la ora 21:00, la Confidential. Situatii inedite, replici incendiare, picanterii din “culisele” vip-urilor, confesiuni in premiera, dans, parade de moda, mult umor ... ai o emisiune care iti ofera totul.
 OANA TURCU si CRISTIAN sunt amfitrionii perfecti pentru o seara de duminica excelenta! Trimiteti intrebarile, opiniile si comentariile dvs. prin SMS la 1313 cu privire la subiectul emisiunii!
  Mai jos voi adauga VIDEO reluare mai jos in aceasta pagina si puteti urmari in reluare Confidential din data de 3 iunie 2012.
  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina facebook. Vizionare placuta !

Confidential din 3 iunie 2012 VIDEO va fi adaugat dupa ora 23:00

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Confidential 3 iunie Antena 2 video online reluare tv editia 3.06.2012 pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri