Cei 7 ani de acasa 8 iunie online live video reluare 2012 kanalD

0 comentarii
Cei 7 ani de acasa 8 iunie online live video reluare 2012 kanalD

    "Cei 7 ani de acasa"  8 iunie 2012 video online reluare

  Emisiunea "Cei 7 ani de acasa" este o emisiune educativa pe tema relatiei dintre parinti si copii. In acest reality-show doua familii care au copii cu varste cuprinse intre 2 ani jumatate si 10 ani, intra in competitie si convetuiesc impreuna intr-o singura casa timp de 5 zile, timp in care parintii trebuie sa demonstreze ca si-au educat in cel mai bun mod copiii.

 Emisiunea Cei 7 ani de acasa poate fi urmarita in direct de la ora 22:00 la Kanal D live online accesand acest LINK.

 Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook. Vizionare placuta!
(Cei 7 ani de acasa din 8 iunie 2012, Cei 7 ani de acasa 8 iunie pe internet video live, Cei 8 iunie de acasa online live Kanal D pe internet gratis video 8 iunie)

Emisiune di 8 iunie 2012 VIDEODă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cei 7 ani de acasa 8 iunie online live video reluare 2012 kanalD"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri