Acces Direct 12 iunie video online live Antena 1 reluare 2012 reluare

0 comentarii
Acces Direct 12 iunie video online live Antena 1 reluare 2012

 "Acces Direct" este o emisiune cu invitati care mai de care, emisiune in care se dezbat ultimele subiecte mondene ale zilei si multele scandaluri din showbiz-ul romanesc. Video online live emisiunea de azi din marti 12 iunie 2012.

 Emisiunea de astazi marti Acces Direct cu Simona Gherghe din 12 iunie este si la Antena 1 in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 17:00 si poate fi urmarita  in direct in direct de AICI.
 Mai jos video cu emisiunea.

VIDEO cu Simona Gherghe Acces Direct din 12.06.2012 reluare

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Acces Direct 12 iunie video online live Antena 1 reluare 2012 reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri