Vlad Gherman feat. Holograf Sa nu-mi iei niciodata dragostea video Pariu cu viata online pe internet videoclip hd

0 comentarii

 Vlad Gherman adica Vlad Stanescu, canta alaturi de Holograf "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" in sezonul 2 al serialului "Pariu cu viata". Videoclipul este filmat pe malul lacului, alaturi de celebra trupa Holograf. O melodie romantica si care ne atinge inima si o umple de dragoste.
 Numerose fane sunt indragostite de Vlad.
 Urmariti "Pariu cu viata" in fiecare luni de la 20:30 la ProTV!
 Vizionare placuta!

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vlad Gherman feat. Holograf Sa nu-mi iei niciodata dragostea video Pariu cu viata online pe internet videoclip hd"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri