Vasile Godja - Finala Romanii Au Talent 11 Mai 2012 video 11.05.2012

0 comentarii
Vasile Godja - Finala Romanii Au Talent 11 Mai 2012  video 11.05.2012
 VIDEO Vasile Godja din FINALA " Romanii au talent " din data de 11 mai 2012. Muzica populara autentica triumfa si la Romanii au talent. Vasile Godja ne are o maiestrie aparte, canta la vioara in orie fel si din orice pozitie, chiar si cu limba. Mai jos aveti video cu prestatia lui Vasile Godja din marea finala. Vizionare placuta!

VIDEO Vasile Godja din FINALA


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vasile Godja - Finala Romanii Au Talent 11 Mai 2012 video 11.05.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri