Te pui cu blondele 16 mai Cristian Topescu si Ion Craciunescu video reluare online antena 1

0 comentarii
 Miercuri  16 mai la "Te pui cu blondele" Dan Negru aduce in fata blondelor un doi invitati.
 Invitatii sunt Cristian Topescu si Ion Craciunescu. Cel mai titrat si iubit comentator sportiv, cel care ramane inca de neegalat este Cristian Topescu. Multi dintre noi am invatat fotbal de la el. Sunt doua mari vedete foarte inteligente, cei ce doresc sa ii vada diseara de la 20.20, numai la Antena 1, video in reluare mai jos.

  Te pui cu blondele din data de 16 mai 2012 video se poate vedea live pe internet in direct la Antena 1 incepand cu ora 20:20 apasand aici si reluare voi aduga video mai jos.

 Va dorim vizionare placuta!

Emisiunea Te pui cu blondele din 16 mai 2012

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te pui cu blondele 16 mai Cristian Topescu si Ion Craciunescu video reluare online antena 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri