Te pui cu blondele 2 mai video online live reluare antena 1

0 comentarii
 Azi  2 mai la "Te pui cu blondele" Dan Negru aduce in fata blondelor un nou invitat . Oare va reusi sa fure banii blondelor? Cu experienta si cultura sa generala sa le invinga pe blonde, ramane de vazut de la 20.20, numai la Antena 1.

  Te pui cu blondele din data de 2 mai 2012 video se poate vedea live pe internet in direct la Antena 1 incepand cu ora 20:20 apasand aici.
 Dupa ce va fi difuzat voi adauga video in aceasta pagina.
 Va dorim vizionare placuta!


Emisiunea va fi adaugata dupa ora 22:00 cand se termina la tv


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te pui cu blondele 2 mai video online live reluare antena 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri