Te cunosc de undeva 5 mai live 2012 video online in direct pe internet antena 1

0 comentarii
te cunosc de undeva reluare 28 aprilie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 5 mai ora 20:20 episodul 8 Antena 1.

 Samabata asta la "Te cunosc de undeva!" vedetele noastre se vor transforma in noi persoanje celebre. CRBL are din nou o provocare interesanta: va trebui sa cante cea mai in voga melodie a momentului, in vreme ce Lora va face show in ipostaza Madonnei. Iulian Vasile va fi Prince, Dan Helciug - Elton John, Julia va fi din nou barbat, de data aceasta in rolul lui John Lennon, Delia - Loredana Groza, Jorge va fi Justin Timberlake, iar Maria Buza - Madalina Manole!.

  "Te cunosc de undeva " se poate vedea la Antena 1 in fiecare sambata seara in direct live online de la ora 20:20 la Antena 1 live accesand acest link.
 Va dorim vizionare placuta!

Video al emisiuni din 5 aprilie video ora 21:00 .
Iulian Vasile, sosia lui Prince!
Lora, in pielea Madonnei!
Dan Helciug, transformat in Elton John!
Maria Buza, sosia Madalinei Manole
Julia Jianu, transformata in John Lennon!
Delia, in pielea Loredanei Groza!
Jorge, sosia lui Justin Timberlake!
CRBL canta "Ai Se Eu Te Pego"!
Clasament din 5 mai

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te cunosc de undeva 5 mai live 2012 video online in direct pe internet antena 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri