Te cunosc de undeva 12 mai live 2012 video online in direct pe internet antena 1

0 comentarii
te cunosc de undeva reluare 28 aprilie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 12 mai ora 20:20 episodul 9 Antena 1.

 Samabata asta este penultima editie la "Te cunosc de undeva!" iar vedetele noastre se vor transforma in noi persoanje celebre. Doar primi patru clasati, in ordinea punctelor acumulate dealungul tuturor editilor, vor merge in marea finala.
  CRBL canta piesa Fata mea este model a lui Artan, dar canta impreuna cu superba lui fetita. Tot in aceasta seara avem parte de invitati surpriza, trupa HI-Q. Antonia cantareata trupei va face parte din juriul pentru o seara.


 Pe scena de la Te cunosc de undeva urca nume mare: Thalia, Ray Charles, CRBL, Artan, Michael Jackson, Mick Jagger, Dan Bittman si Meat Loaf vor pasi in lumina reflectoarelor in interpretarea Juliei Jianu, a lui Dan Helciug, Jorge, CRBL, Lorei, Deliei, a lui Iulian Vasile sau Mariei Buza..

  "Te cunosc de undeva " epsidoul 9 din 12 mai 2012 se poate vedea la Antena 1 in fiecare sambata seara in direct live online de la ora 20:20 la Antena 1 live accesand acest link.
 Va dorim vizionare placuta!

Video al emisiuni din 12 mai 12.05.2012 video .
CRBL, in rolul lui Artan. CRBL canta "Fata mea este model"!

Lora, in pielea lui Michael Jackson!
Jorge, transformat in CRBL!
Delia, transformata in Mick Jagger!
Iulian Vasile, in pielea lui Dan Bittman!
Maria Buza canta "I´d Do Anything For Love
Dan Helciug canta "Hit The Road Jack"!
Julia Jianu canta "Amor a la mexicana"!
Clasamentul celei de-a noua editii!

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te cunosc de undeva 12 mai live 2012 video online in direct pe internet antena 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri