Serviciul Roman De Comedie live 17 mai 2012 video online reluare in direct pe internet

0 comentarii
serviciul roman de comedie live online video, serviciul roman de comedie pe internet 17 mai 2012

 Miercuri 17 mai 2012, "Serviciul Roman De Comedie", din 17 mai. Editia se poate vedea in direct de la ora 20:30 la ProTV AICI si in reluare pe aceasta pagina.

 Doresc sa urmarim impreuna "Imnul repetentului la bac" , parodie muzicala realizata de cei din grupul Divertis. Va dorim vizionare placuta!

Serviciul Roman De Comedie live 17 mai 2012 video

Haiducii din Bacau

Marinela Costita
Surorile Spataru
Trupa AC DC de la Braila
Trupa Amperaj din Motru
Interviu cu DorofteiDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Serviciul Roman De Comedie live 17 mai 2012 video online reluare in direct pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri