Romania te iubesc 6 mai 2012 online reluare video protv

0 comentarii
       "Romania te iubesc" 6 mai 2012 online video.
 Astazi in "Romania te iubesc" noi reportaje realizate de jurnalistii ProTV. Tema principala este legata de forta de munca ieftina din Romania. Afacerile marilor designerii de moda, toate la export si se intorc in Romania la import, e MADE IN ROMANIA. Un alt subiect ce este dezbatut azi este despre pensii, mai bine zis despre oamenii ce nu au fost angajati niciodata, dar primesc lunar pensii de 2000 lei. Cum este posibil aceasta? Vedem impreuna in video de mai jos.

 Emisiunea "Romania te iubesc" video poate fi urmarit live online si la Pro Tv de AICI in fiecare dumnica incepand cu ora 18:00 si in reluare episodul de duminica 6 mai, in aceasa pagina unde voi adauga video.  Romania te iubesc 6 mai 2012 video dupa ora 22:00

Mari designeri de moda:


Afla cum poti avea o pensie de 2000 de lei lunar fara sa fi lucrat niciodata:


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romania te iubesc 6 mai 2012 online reluare video protv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri