Romania te iubesc 20 mai 2012 online reluare video protv

0 comentarii
Romania te iubesc 20 mai 2012 online reluare video protv
       "Romania te iubesc" 20 mai 2012 online video.
 Astazi in "Romania te iubesc" noi reportaje realizate de jurnalistii ProTV prin Cristian Leonte.
Astazi "Ai grija sa nu te imbolnavesti". O ancheta cutremuratoare. In tara in care sistemul sanitar provoaca permanent gafe si situatii incredibile, boala este spaima noastra a tuturor. Ce se intampla insa cu cei care au nevoie si si-au platit dreptul la asistenta medicala si tratament? Intr-un sistem precum cel din Romania, cat de grava este situatia celor grav bolnavi? Cazuri incredibile, duminica la "Romania, te iubesc".

 Emisiunea "Romania te iubesc" 20 mai 2012video poate fi urmarit live online si la Pro Tv de AICI in fiecare dumnica incepand cu ora 18:00 si in reluare episodul de duminica 20 mai, in aceasa pagina video.


  Romania te iubesc 20 mai 2012 video
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romania te iubesc 20 mai 2012 online reluare video protv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri