Rezumat BAYERN CHELSEA 19 mai video 2012 goluri FINALA LIGA CAMPIONILOR online 2012 HD Champions League video

0 comentarii
Bayern Munchen Chelsea Londra 19 mai FINALA LIGA CAMPIONILOR live online tvr 1
  FINALA EUROPA LEAGUE Athletic Bilbao - Atletico Madrid s-a incheiat cu rezultatul de 0-3.

 Chelsea Londra a castigat LIGA CAMPIONILOR pe stadionul Arena Munchen din Munchen.

  Englezii s-au impus după un meci cu-adevărat dramatic: Bayern a deschis scorul cu 8 minute înainte de final, dar atunci când nu se mai aştepta nimeni, Drogba a reuşit egalarea.
  Meciul a intrat în prelungiri, acolo unde germanii au avut o nouă şansă mare a de a se desprinde, dar Arjen Robben a ratat lovitura de la 11 metri dictată de arbitrul portughez.
 La loviturile de departajare, Didier Drogba s-a dovedit din nou eroul londonezilor, marcând penaltiul decisiv, aducând trofeul pentru Chelsea.


 Rezumatul VIDEO BAYERN CHELSEA 4-5 dupa penalty din 19 mai


VIDEO REZUMAT BAYERN CHELSEA 19 mai
Rezumat penalty BAYERN CHELSEA

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Rezumat BAYERN CHELSEA 19 mai video 2012 goluri FINALA LIGA CAMPIONILOR online 2012 HD Champions League video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri