Promotie emag.ro reducere 15% cadou pentru laptopurile Dell it intre 22 si 28 mai 2012 ieftine

0 comentarii
Promotie emag.ro reducere 15% cadou pentru laptopurile Dell it intre 22 si 28 mai 2012
   Vrei laptopuri ieftine ? Cumpără orice laptop Dell cu procesor Intel Core I3 sau I5 in promotie, in perioada 22-28 mai 2012 (inclusiv) si primesti inapoi 15% din valoarea produsului sub forma de Card Cadou!

   CLICK AICI pentru a vedea oferta de 15% cadou pentru LAPTOPURILE DELL din promotia de pe EMAG.roPromotie emag.ro reducere 15% cadou pentru laptopurile Dell it intre 22 si 28 mai 2012

  Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 13-22 iulie 2012, pentru a comanda orice produs din categoriile "Plite incorporabile", "Cuptoare incorporabile", "Cuptoare cu microunde incorporabile", "Masini de spalat rufe incorporabile", "Masini de spalat vase incorporabile", "Aparate frigorifice incorporabile", "Accesorii incorporabile", "Televizoare", "Aparate foto D-SLR", "Aparate foto Mirrorless", "Tablete", "Telefoane Mobile", "Videoproiectoare" Cardul Cadou poate fi utilizat pentru produsele aflate in alte promotii.

 Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

   CLICK AICI pentru a vedea oferta de 15% cadou pentru LAPTOPURILE DELL din promotia de pe EMAG.ro

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Promotie emag.ro reducere 15% cadou pentru laptopurile Dell it intre 22 si 28 mai 2012 ieftine"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri