Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri 20 mai 2012 episodul 5 video reluare euforia tv


Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri 20 mai 2012 episodul 5 video reluare euforia tv
     "Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri" - Episodul 5 din 20 mai live video online.
  Duminica 20 mai 2012 puteti urmari "Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri" episodul 5 si poate fi vizionat live in direct la Euforia TV AICI  incepand cu ora 20:00 si in reluare in aceasta pagina.

 Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri, un reality-show suculent, savuros, haios. In fiecare duminică de la 20.00, timp de 90 de minute intri in casa familiei Prodan-Reghecampf. O vei cunoaste pe artista Ana Maria Prodanca cum nu credeai, cum nici nu gandeai. Îi vei cunoaşte în afara vieţii prezentată de presă, în ipostazele vieţii de zi cu zi: Ii vei surprinde de dimineaţa îmbrăcaţi în pijamale, te vei uita în farfuriile lor la micul-dejun, vei alege împreună cu ei hainele, îi vei însoţi la birou, la antrenamente, la petreceri, sesiuni foto, la emisiuni, vei organiza împreună cu ei cine romantice şi le vei spune noapte-bună. O vei cunoaste pe finantatoarea Concordiei Chiajna.


  Episodul va fi postat a doua zi. Voi pune video in aceasta pagina si puteti urmari in reluare episodul 5 din Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri din data de 20 mai 2012.
  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina facebook. Vizionare placuta !


Prodanca si Reghe Dragoste în prelungiri din 20 mai 2012 video reluare

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa Harta Romania Increase Page Rank Ultimele stiri