Prestatia Romaniei din Semifinala la Eurovision Mandinga s-a calificat in finala de pe 26 mai

1 comentarii
 
Prestatia Romaniei din Semifinala la Eurovision Mandinga s-a calificat in finala

  România s-a calificat în finala Eurovision 2012. Bravo Mandinga, bravo Romania !

 Mandinga a fost prima trupă anunţată atunci când s-au afişat numele celor calificaţi din semifinala 1 a EUROVISION 2012. Alaturi de noi s-au calificat si cei din Moldova, care sper sa ne dea maximul de puncte in finala, dar si noi lor.

 Mandinga nu a stralucit pe scena dar a ajuns la inimile strainilor care i-au votat si trimis in Marea Finala de sambata 26 mai 2012. A fost o mica problema cu castile, i-a ezitat putin vocea in anumite momente, poate de la emotii, dar am reusit sa trecem peste si sa ajungem in finala.

 Melodia Zaleilah, cu muzica compusa de Costi Ionita, va reprezenta Romania in cadrul finalei de pe 26 mai. Cantecul a fost declarat castigator in urma Selectiei Nationale Eurovision de pe 10 martie si a participat in prima semifinala Eurovision, de la Baku, desfasurata pe 22 mai, si a castigat inima juratilor si trecut in finala.

 Sa tinem pumnii si sa votam si sambata cand speram sa ajungem in primii trei clasati, mai ales ca multe tari ne-au dat favoriti. Va reamintim ca pentru Romania pot vota doar cei din afara tari.

 La casele de pariuri principali favoriti sunt cei din Suedia, iar Romania ocupa locul 2

 Tari calificate în finală:
 - România
 - Moldova
 - Cipru
 - Islanda
 - Ungaria
 - Danemarca
 - Grecia
 - Albania
 - Rusia
 - Irlanda

  Mai jos puteti urmari prestatia Romaniei din prima semifinala
Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Prestatia Romaniei din Semifinala la Eurovision Mandinga s-a calificat in finala de pe 26 mai"

salembv spunea...
23 mai 2012, 02:18

noi vad ca mergem bine pe piese in macar 2 limbi internationale iar fratii nostrii de peste prut vad ca se axeaza mereu pe stilul etno . succes romaniei si moldovei . sper sa le dam 12 puncte :P app daca am fi romani smecheri nu am vota suedia . ar trebui facuta o campanie antisuedia :)

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri