Plasa de Stele 22 mai 2012 Stela Popescu si Alexandru Arsinel video reluare antena 1 live online 22.05.2012

0 comentarii

plasa de stele 22 mai Cristina Stamate si Andreea Tonciu 2012 video reluare farse

"Plasa de stele" 22 mai 2012 online video live la Antena 1.

  In editia din 22 mai Dan Negru pregateste o noua farsa indragitior actori  Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
   Stela Popescu si Alexandru Arsinel au trecut de curand printr-o experienta cum nu credeau sa aiba parte vreodata in viata! Aflati intr-o excursie in Barcelona, indragitii actori s-au trezit amendati pentru vanzare ilegala de capsune. In complicitate cu Stela Popescu, echipa lui Dan Negru a pus la cale o intreaga desfasurare de forte pentru a-l prinde in plasa pe Alexandru Arsinel tocmai in Spania! Intreaga patanie a pornit de la un interviu pe care cei doi au acceptat sa-l acorde unei emisiuni in limba romana difuzata pe un post local de televiziune.
Ce se petrece in continuare vedem marti seara, de la 20.20, la "Plasa de stele".

  Emisiunea "Plasa de stele"  din 22 mai video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI.
 Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !

 Emisiune video intreg 22 mai
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, amendati in Spania pentru ca vindeau capsuni

Andreea Marin Banica face farse

Calin Goia, in plasa lui Gaita

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 22 mai 2012 Stela Popescu si Alexandru Arsinel video reluare antena 1 live online 22.05.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri