Mioveni CFR Cluj 15 mai live online in direct pe internet 2012

0 comentarii
Mioveni CFR Cluj 15 mai live online in direct pe internet 2012

 Marti 15 mai 2012 CFR Cluj joaca in deplasare la Mioveni. Dacia Mioveni este ocupanta ultimului loc si nu mai poate spera la nimic, este deja retrogradata cu doar 12 puncte in 32 de meciuri. CFR CLUJ este ocupanta locului 2 cu 64 de puncte la fel ca Vaslui. Acest meci este pentru etapa 33 din Liga 1 Bergenbier. In ultimul meci direct Cfr s-a impus cu scorul de 3-0.

 Dupa meci voi adauga rezumatul meciului mai jos.
 Mioveni - CFR Cluj  din 15 mai 2012 este la la Digi Sport 1 incepand cu 21:30 si se poate vedea online live in direct accesand acest link AICI


CFR Cluj - Mioveni video din tur 3-0.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mioveni CFR Cluj 15 mai live online in direct pe internet 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri