Mihai Petraiche si Cristian Leana la Happy Hour dezvaluiri romanii au talent

0 comentarii
Mihai Petraiche si Cristian Leana la Happy Hour dezvaluiri
 Ocupantii locului 2 si 3 de la Romanii au talent vin la HAPPY HOUR. Cei mai indragiti romanii vin si ne dezvaluie cum a fost in competitie, dar si despre scandalurile din presa. Intrati in istoria talentelor! Mihai Petraiche si Cristian Leana au vorbit despre competita care le-a adus succesul! Afla chiar de la Cristian Leana cum sa rezovi cubul Rubik la fel de repede ca el. Vizionare placuta!Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mihai Petraiche si Cristian Leana la Happy Hour dezvaluiri romanii au talent"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri