Master Chef 8 mai video online live protv 2012 episodul 8

1 comentarii
master chef 17 aprilie 2012 episodul 5


  "Master Chef" episodul 8 emisiunea de la Pro tv din 8 mai 2012.
  Astazi concurenti sunt supusi unei  noi provocari. Incepe cu  marti 8 mai cu o noua proba din Cutia Misterelor, in timpul careia toti concurentii trebuie sa gateasca numai cu ingredientele aflate in cutie. Dupa 60 de minute in care vor incerca sa faca preparate cit mai gustoase si mai aspectuose, cu care sa-i impresioneze pe cei 3 Chefi, doar 3 dintre ele vor fi degustate de jurati alese din toate.
  Evident, acestea vor fi alese dintre cele mai bune farfurii realizate de concurentii ramasi in competitie. Cel care va reusi sa-si propulseze preparatul in topul celor mai apreciate farfurii va avea si privilegiul de a alege din 3 tipuri de carne diferite pe cel pe baza caruia sa pregateasca mincare pentru proba urmatoare. Va fi felul de carne ales de fericitul castigator al primei probe pe gustul concurentilor? Se vor pricepe acestia sa-l gateasca? Vor reusi concurentii sa termine de gatit in timpul pus la dispozitie? De toate acestea se vor lamuri telespectatorii astazi incepind cu ora 20.30, la ProTv.

   Video online episodul 8 video. Al optulea episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.
  Voi aduga video dupa ce apare la tv.
 Pentru cei care doresc sa revada si celelalte episoade accesati acest link.
Va dorim vizionare placuta!

 (master chef episodul 8, master chef 8.05.2012 video ProTv, masterchef 8 mai 2012 video reluare si live gratis pe internet, master chef protv unde pot vedea)

  Video Master Chef episodul 7 INTEGRAL dupa ora 23:00

Partea 1

Partea 2


Partea 3

Partea 4

Partea 5

Mihai Petre, mai sentimental ca niciodata: "In seara asta, nu vreau sa jurizez NIMIC!"
Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Master Chef 8 mai video online live protv 2012 episodul 8"

Anonim spunea...
8 mai 2012, 22:08

Cand postati episodul 8, cel de azi?

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri