Master Chef 29 mai video online live protv 2012 episodul 11 reluare

0 comentarii
Master Chef 29 mai video online live protv 2012 episodul 11


  Daca e marti e "Master Chef" episodul 11 emisiunea de la Pro tv din 29 mai 2012.
  Astazi concurenti sunt supusi unei  noi provocari. Marti seara de la 20:30 concurenţii rămaşi în competiţie trebuie sa gateasca in fata a 100 de taximetristi foarte flamanzi, dar si pentru turisti aflati pe varf de munte.
 Lili a fost complet daramata de faptul ca echipa condusa de ea a pierdut, dar mai ales de atitudinea colegilor. Nici macar in momentul cand a fost nevoie de interventia medicului ca sa se poata calma nu a gasit intelegere din partea acestora. La proba testului sub presiune, unde concurentii au trebuit sa gateasca un leac impotriva mahmurelii. Proba de preparat mici le-a venit de hac celor din echipa rosie. Nici macar sarmul Andreei nu i-a putut salva de la dezastru, desi au incercat sa foloseasca si acest atu. Video online episodul 10 video. Al zecelea episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.
  Voi adauga video dupa ce apare la tv.
 Pentru cei care doresc sa revada si celelalte episoade accesati acest link.
Va dorim vizionare placuta!

 (master sef, master chef episodul 10, master chef 22.05.2012 video ProTv, masterchef 22 mai 2012 video reluare si live gratis pe internet, master chef protv unde pot vedea)

  Video Master Chef episodul 10 INTEGRAL.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Master Chef 29 mai video online live protv 2012 episodul 11 reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri