Mama din intamplare 9 mai 2012 online live video reluare kanal d tv

2 comentarii
mama din intamplare 9 mai live online kanal d video
  Mama din intamplare video 9 mai 2012.
 Miercuri 9 mai puteti urmari in direct Mama din intamplare la Kanal D  de la ora 21:00 de AICI.

  In aceasta seara inca o tanara care descopera foarte tarziu ca este insarcinata, abia in luna a 5 de sarcina. Parintii nu ii sunt alaturi, ba mai mult tatal devine alcolic. Singura incearca sa mearga inainte, dar nu reuseste si mai face un pas gresit, consuma etnobotanice. Drama ei in aceasta seara la Kanal D si reluare aici.

  Ai un copil dar nu eşti pregătită să fii mamă? Nu ai timp să te ocupi de creşterea copilului tău pentru că trebuie să mergi la şcoală? Părinţii sau prietenii te condamnă pentru că eşti o mamă minoră?
 "Mamă din întâmplare" prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.
 Dupa ce apare la tv voi adauga video mai jos cu Mama din intamplare din 9 mai 2012.

Drama unei tinere singure VIDEO


Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Mama din intamplare 9 mai 2012 online live video reluare kanal d tv"

Anonim spunea...
21 mai 2012, 14:37

de ce are doar 7 minute?

Anonim spunea...
11 iulie 2012, 22:30

De ce are sapte minute.parca sunteti toti la fel.

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri