LAS FIERBINTI Episodul 12 17 mai video online live in direct 2012 pe internet protv

0 comentarii
Las Fierbinti live online episodul 12, las fierbinti pe internet episodul 12 din 17 mai 2012

 " LAS FIERBINTI " - Episodul 12 din data de 17 mai 2012 poate fi urmarit live de la 20:30 la ProTv de aici.
   Episodul 12 Las Fierbinti din 17 mai poate fi urmarit in reluare si gratuit pe FanaticTV.net online, in aceasta pagina, unde voi adauga video, dupa ce apare la tv

  In acest episod 12 din joi 17 mai 2012 : mare pariu mare. Celentano trebuie sa nu bea nimic pana la ora 6 seara, iar cei care pariaza pe el castiga de 10 ori cat au investit. Celentano pariaza si el pe el :D. Imediat ce pune mana pe banii de pensie ai soacrei, se hotaraste sa faca o investitie, intr-un pariu cu o cota nebuna. Pariaza 2 milioane si spera sa castige 20 de milioane.
Tot in acest episod avem parte de surprize, noi personaje intra in serial. Pavel Bartos, Gigel, cel mai simpatic "menestrel" si "omul-drujba" Tudorel, toti din "Romanii au talent" vin in serial ca sa ne amuze pe noi.
  Episod 10 il puteti vedea mai jos dupa ora 22:00.
   ( las fierbinti joi 10 mai, las fierbinti episodul 11 reluare video, las fierbinti 10 mai video reluare, las fierbinti episodul 11 pro tv pe internet )
  Vizionare placuta!

Video Las fierbinti 10 mai 2012
PROMO EPISOD
Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina de facebook.Va multumim !

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "LAS FIERBINTI Episodul 12 17 mai video online live in direct 2012 pe internet protv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri