Las Fierbinti episodul 11 10 mai video online live in direct 2012 pe internet

1 comentarii
Las Fierbinti live online episodul 11, las fierbinti pe internet episodul 11 din 10 mai 2012

 " LAS FIERBINTI " - Episodul 11 din data de 10 mai 2012 poate fi urmarit live de la 20:30 la ProTv de aici.
   Episodul 11 Las Fierbinti din 10 mai poate fi urmarit in reluare si gratuit pe FanaticTV.net online, in aceasta pagina, unde voi adauga video, dupa ce apare la tv

  In acest episod 11 din joi 10 mai 2012 : veti rade cu lacrimi. Preotul din Las Fierbinti se bucura ca un copil cand descopera microfonul si scena. Unde e rost de distractie, imediat apare si primarul Vasile, care incepe sa faca karaoke pe muzica populara. "Mai Vasile, daca te duceai la Vocea Romaniei, ii spargeai pe toti" constata preotul :) De ce e periculos sa stai pe o planeta rotunda, care se mai si invarteste.
  Episod 10 il puteti vedea mai jos dupa ora 22:00.
   ( las fierbinti joi 10 mai, las fierbinti episodul 11 reluare video, las fierbinti 10 mai video reluare, las fierbinti episodul 11 pro tv pe internet )
  Vizionare placuta!


Video Las fierbinti 10 mai 2012De ce e periculos sa stai pe o planeta rotunda, care se mai si invarteste:

Primarul din Las Fierbinti se da in spectacol: VIDEO


Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina de facebook.Va multumim !

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Las Fierbinti episodul 11 10 mai video online live in direct 2012 pe internet"

Anonim spunea...
11 mai 2012, 21:49

bun se vede si bine

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri