Iubiri secrete Sezonul 3 Episodul 36 9 mai online video live reluare 2012

2 comentarii
iubiri secrete sezonul 3 episodul 36 online video live, iubiri secrete live  episodul 35 online pe internet 9 mai 2012
     "Iubiri secrete" - sezonul 3 episodul 36 din 9 mai live video online.
  Miercuri 9 mai 2012 puteti urmari "Iubiri secrete" episodul 36 din sezonul 3 si poate fi vizionat live in direct la Prima Tv AICI incepand cu ora 19:30 si in reluare in aceasta pagina.

 In "Iubiri secrete", aflam despre drama unei familii cu multe conflicte şi tradari.
 Personaje din serial : Eugen Maris, Valeria Maris, Mircea Maris, Andrei Maris, Radu Maris, Maria Anghel, Delia Dragnea, Anda Popescu, Cornelia Anghel, Geta Duta, Aurel Duta, Madalin Duta, Laura Condrea, Alexandra Condrea. Toti sunt actori care dau viata serialului si se comporta ca in viata reala.
 Noi crime sunt puse la cale de mafioti, persoane inchise in inchisoare, certuri, abuzuri si scene de nedescris apar mereu

  Episodul va fi postat dupa ora 21:30 voi pune video in aceasta pagina si puteti urmari in reluare episodul 36 din iubiri secrete gratuit  din data de marti 9 mai 2012.
  Pentru cei care doresc sa revada alte episoade le pot vedea accesand acest link
  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina facebook. Vizionare placuta !
 (iubiri secrete epsiodul 36 sezon 3, iubiri secrete episodul 36 sezonul 3 video reluare live, iubiri secrete episodul 36 live sezonul 3 peteava.ro video gratis prima tv, iubiri secrete episodul 36 sezonul 3 pe internet 9 mai 1012)

Iubiri secrete sezonul 3 episodul 36 din 9 mai 2012 video reluare


Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Iubiri secrete Sezonul 3 Episodul 36 9 mai online video live reluare 2012"

Anonim spunea...
9 mai 2012, 20:51

ohh cand da odata sa vad si eu ! pusca lor si tot de handicapati !

Anonim spunea...
12 mai 2012, 03:39

Oat ??? Ceai mã/tu probabil ca.trebuie sa te duci in clasa 1 ca sa inveti sa scrii sau am alta idee pentru tine dute si cumparati un abecedar si nu mai fa oamenii handicapati ca cred ca pana la orma tu esti persoana handicapatä .

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri