Inna Caliente Official video HD online pe internet videoclip nou

0 comentarii
Inna Caliente Official video HD online pe internet videoclip hd
 Inna dupa ce a fost, cu piesa ei, HOT, acum este CALIENTE, adica tot fierbinte si sexy. Acum are un nou videoclip incendiar, numai bun pentru aceasta vara torida. Videoclip realizat cu ajutorul Music Roton Romania. Clipul Andrei este foarte criticat de fani care zic ca acest clip seamana cu cel a Rihannei, we found love. Vizionare placuta!

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Inna Caliente Official video HD online pe internet videoclip nou"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri