Gigel FRONE Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012

0 comentarii
Gigel FRONE  Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012
 VIDEO Gigel FRONE din FINALA " Romanii au talent " din data de 11 mai 2012.
  Gigel FRONE canta de la un sombrero, Gigel Frone ajunge să poarte un clop de maramureşean, ba chiar şi o pălărie de cowboy. "Cânt pentru toţi fanii mei", a spus cântăreţul în aplauzele sălii. "Eşti tonomatul", i-a spus Smiley, care a anunţat că-l va chema pe artist la ziua lui. La fel ca in semifinala el reuseste sa faca atmosfera si sa impresioneze prin vocea sa. Juratul Mihai Petre nu a rezistat şi a glumit recomandându-i concurentului să-şi schimbe numele în Gigel Internaţionalul, asta pentru că trubadurul a demonstrat că ştie să cânte în mai multe limbi străine, ba chiar a primit oferte şi în străinătate. Frone a fost recrutat de cei din "Las Fierbinti" serialul de la ProTV unde va canta o serie pe piese, dar el a anunţat că nu va juca doar în serialul Las Fierbinţi, probabil într-un nou film american.
Vizionare placuta!


VIDEO Gigel FRONE din FINALA


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Gigel FRONE Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri