Gaseste-mi Familia 10 mai video online live kanal d reluare

1 comentarii
gaseste-mi famlia live online, in direct pe internet, gaseste-mi familia video

 "Gaseste-mi-Familia" video online live emisiunea din 10 mai 2012.

 Emisiunea Kanal D din 10 mai este si la Kanal D in fiecare joi seara de la ora 21:00 si poate fi urmarita in direct de AICI.
 Mai jos am adaugat video cu emisiunea.

Si-a sacrificat adolescenta pentru bunica sa, iar acum nu are decat o singura dorinta: sa isi gaseasca tatal! VIDEODă-ne un like :

Comments

1 comments to "Gaseste-mi Familia 10 mai video online live kanal d reluare"

Anonim spunea...
12 mai 2012, 19:25

de ce nu merge?

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri