Fabrica de staruri live din casa online video tvr 1

0 comentarii
Fabrica de staruri online live 2012
  Fabrica de staruri LIVE 2012 din casa online 24 din 24.
 Show-ul se poate urmari in direct Fabrica de staruri si rezumatele zilei pe TVR 1 se transmite un tronson zilnic de 20 de minute (12.20 - 12.40), cu un rezumat al celor mai importante momente de la pregătirea concurenţilor de AICI.
 Tot în timpul săptămânii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate - astfel, Fabrica de staruri poate fi urmărită zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-duminică) şi de la ora 23.30 (luni-duminică) de AICI.

  Pentru prima dată, un program de televiziune uneşte ceea ce istoria a separat: românii din România şi Republica Moldova pot trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu şaisprezece concurenţi din cele două ţări. Gazda programului este actorul Marius Vizante. Fabrica de staruri este varianta românească a renumitului Operation Triumph - unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume.
  Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova, putând fi urmărit astfel de românii aflaţi de-o parte şi de alta a Prutului. Şaisprezece concurenţi din cele două ţări dau totul pentru a obţine premiul cel mare: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri, ceea ce presupune lansarea câştigătorului într-o carieră muzicală de succes.
  MAI JOS Fabrica de staruri LIVE din casa 2012.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Fabrica de staruri live din casa online video tvr 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri