Dinamo Astra Ploiesti 20 mai live online 2012 in direct Digi Sport 2

0 comentarii

 Astazi duminica 20 mai 2012 Dinamo Bucuresti intalneste acasa Astra Ploiesti, intr-un meci de fotbal contand pentru ultima etapa a 34 a din Liga 1 Bergenbier . Dinamo daca castiga poate urca pe locul 4, ultimul loc de Cupa Uefa, dar trebuie sa piarda Rapidul in meciul de astazi in fata Otelului Galati.
Mai jos un mic video cu CFR CAMPIONA in 2010!
  Dinamo - Astra Ploiesti este in direct la tv live online pe Digi Sport 2 incepand cu ora 17:00 si se poate vedea in direct de AICI
  Vizionare placuta !


Video cu CFR CAMPIONA in 2010!Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Dinamo Astra Ploiesti 20 mai live online 2012 in direct Digi Sport 2"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri