Cronica Carcotasilor 2 mai 2012 live online video prima tv

0 comentarii
cronica carcotasilor 2 mai miercuri 2012 video online live reluare kanal d
  Cronica Carcotasilor video Miercuri 2 mai 2012.
 Miercuri 2 mai puteti urmari in direct Cronica Carcotasilor la Prima Tv de la ora 20:30 de AICI.

 Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' - împreună cu bebeluşele, Puştiu' şi Mistreţu' neprietenos, vă prezintă o variantă unică şi total diferită a celor mai importante noutăţi din domeniul politic, social, cultural sau economic. La "Cronica cârcotaşilor", într-un ocol al televiziunilor, veţi afla ce mai fac colegii noştri de pe la alte emisiuni şi televiziuni.
 În fiecare săptămână sunt prezentate cele mai ciudate şi abstracte monumente din ţară şi vă spun ce cred ei şi ce cred locuitorii oraşului despre creaţiile cu înţeles necunoscut.

 Dupa ce apare la tv voi adauga video mai jos cu cronica carcotasilor din 2 mai 2012.

Video dupa ora 22:30Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cronica Carcotasilor 2 mai 2012 live online video prima tv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri