Cristian Gog Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012

0 comentarii
Cristian Gog  Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012
 VIDEO Cristian Gog din FINALA " Romanii au talent " din data de 11 mai 2012.
  Cristian Gog intra pe scena cu o servieta inchisa, in care la sfarsit din ea scoate un pic unde sunt scrise chiar cererile celor 3 jurati. Dupa el sfideaza moarte. In fata unor medici el se supune unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează pentru cateva secunde. Cristian intr-un moment de concentrare  isi opresta inima sa mai bata si aparatul indica acest lucru care indică absenţa activităţii cardiace.
 "Eşti genial. Dacă ar fi să câştigi tu, m-aş bucura", a replicat Mihai Petre, în vreme ce Andra i-a promis că-i mai dă un vot.
 "M-aş bucura sincer să câştigi tu", a conchis şi Andi Moisescu.
 Cei trei l-au jurizat pe Cristian Gog în picioare, în semn de preţuire pentru talentul său.. Vizionare placuta!

VIDEO Cristian Gog MARELE CASTIGATOR din FINALADă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cristian Gog Finala Romanii au talent 11 mai 2012 video 11.05.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri