Concordia Chiajna Steaua rezumat 7 mai video 2012 goluri etapa 30

0 comentarii
  Meciul Derbi Concordia Chiajna Steaua s-a incheiat cu rezultatul de 0-2.

 In etapa 28 a Ligi 1 Bergenbier Steaua a invins pe Concordia cu 0-2 , meciul de fotbal cu 7 mai 2012, disputat pe terenul celor de la Concordia.

 Pentru Steaua au marcat Iliev in minutul 8 si Martinovici in minutul 72. In minutul 85 Steaua putea face 3-0 la ratarea lui Tatu, care cred ca este ratarea etapei., practic cu poarta goala.

 Mai jos Rezumatul video Concordia Chiajna Steaua 0-2 din 7 mai:

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Concordia Chiajna Steaua rezumat 7 mai video 2012 goluri etapa 30"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri