Cine a castigat Romanii au talent 2012 Sezonul 2 video Mentalistul

0 comentarii
Cine a castigat Romanii au talent 2012 Sezonul 2  video Mentalistul
   CINE A CASTIGAT ROMANII AU TALENT 2012?  VIDEO MARELE CASTIGATOR 


   CRISTIAN GOG din FINALA " Romanii au talent " din data de 11 mai 2012.

  Mentalistul Cristian Gog este a castigat ROMANII AU TALENT 2012 Sezonul 2.
 El a ajuns in primii trei pe podium in seara de 11 mai 2012, iar dupa cateva minute a fost nominalizat Marele castigator. Pe locul 2 a iesit Cristian Leana iar pe locul 3 a urcat Mihai Petraiche. Romanii prin vot direct l-au ales ca fiind cel mai bun si merita sa castige.

 Cristian Goga este marele castigator. El are 30 de ani si este din Cluj Napoca. Este de profesie economist, dar cu inclinatii de mentalist, asa cum singur s-a autocaracterizat. El era cunoscut in Cluj si inainte de acest concurs, dar acum il stie o Romanie intreaga.
  Cei trei juraţi - Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre - l-au aplaudat în picioare pe Cristian Gog. "Nu am cuvinte, m-ai şocat", a spus speriată Andra. "Sincer, eşti preferatul meu, aş vrea să fii tu câştigător", i-a spus şi Andi Moisescu.
 Ulterior, după anunţarea rezultatului final, a venit rândul lui Cristian Gog să nu îşi mai găsească cuvintele. "Dacă atunci când am făcut actul (în timpul finalei, n.r.), am rămas fără bătăi ale inimii, acum am rămas fără cuvinte. Vă mulţumesc din suflet", a spus Cristian Gog.
  Vizionare placuta!
  (cine a castigat Romanii au talent Sezonul 2 din 2012, cine a castigat marele premiu Romanii au talent 2012)

VIDEO Cristian Gog din FINALA
Toata prestatia din FINALA si ce au zis cei trei jurati video :

VIDEO Cristian Gog din Semifinala


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cine a castigat Romanii au talent 2012 Sezonul 2 video Mentalistul"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri