CFR Cluj Steaua Rezumat VIDEO 20 mai online goluri

1 comentarii
CFR Cluj Steaua 20 mai online live Digi Sport 1 HD 2012 video in direct pe Unde pot vedea meciul pe internet
    Meciul  CFR Cluj Steaua s-a incheiat cu rezultatul de 1-1.

 In etapa 34 a Ligi 1 Bergenbier Steaua Bucuresti a a facut doar egal cu CFR Cluj , cu scorul 1-1 , din 20 mai 2012, disputat pe Stadionul Cluj . Pentru Steaua a înscris: in minutul 43 Latovlevici, care transformă un penalty acordat după ce Nikolic a fost ținut în careu. In minutul 90 CFR marcheaza si face egal prin Zerbi, care trimite înșelător din corner, iar balonul se scurge printre picioarele mai multor jucători direct în plasă. Italianul este creditat cu golul egalizator.

 Mai jos Rezumatul VIDEO CFR Cluj - Steaua 1-1 din 20 mai 2012. Asteptam comentarii


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "CFR Cluj Steaua Rezumat VIDEO 20 mai online goluri"

Adi spunea...
20 mai 2012, 22:57

Nu e Arena Cluj ci stadionul Cfr

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri