Castigatorul Romanii au talent CRISTIAN GOG Sezonul 2 video 11 mai 2012 11.05.2102 cine a castigat

0 comentarii
Castigatorul Romanii au talent CRISTIAN GOG Sezonul 2 video 11 mai 2012 11.05.2102
 VIDEO MARELE CASTIGATOR CRISTIAN GOG din FINALA " Romanii au talent " din data de 11 mai 2012.

  Cristian Gog este marele castigator a celor 120.000 de mii de euro oferiti de Cosmote. El reuseste sa ne uimeasca prin numarul sau nemaivazut, in care reuseste sa isi opreasca inima sa mai bata pentru cateva secunde. Si cu numarul cu servieta in care erau scrise chiar cererile celor trei jurati. VIDEO MAI JOS cu prestatia sa. Poate va intrebati cine a castigat Romanii au telent Sezonul 2 sau cine a reusit sa castige marele premiu de 120.000 de euro, el este Marele Castigator CRISTIAN GOG Vizionare placuta! (cine a castigat Romanii au talent Sezonul 2 din 2012, cine a castigat marele premiu Romanii au talent 2012)

VIDEO Cristian Gog din FINALA
VIDEO Cristian Gog din Semifinala
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Castigatorul Romanii au talent CRISTIAN GOG Sezonul 2 video 11 mai 2012 11.05.2102 cine a castigat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri