Bataie U Cluj CFR Cluj 8 mai 2012 Interviu Mircea Bornescu scandal

0 comentarii
 Marti seara 8 mai 2012 in timpul meciului U Cluj CFR Cluj, cand totul parea ca este un meci frumos si galeriile suporterilor faceau atmosfera, totul degenereaza. In minutul 24 se acorda penalty pentru CFR, un penalty care multi zic ca nu ar fi fost. Penalty transformat de Cadu, care dupa reusita merge la galeria Universitati Cluj si le arata semne obsecene.

 Portarul CFR Mircea Bornescu foarte nervos merge la el si il impinge pentru ai cere socoteala de ce face asta si de aici degenereaza un adevarat scandal, care continua la vestiare dupa ce cei doi primesc rosu. Meciul este intrerupt de arbitru la scorul de 0-1 pt CFR  si totul se va decide la Comisia de Disciplina de vineri.
  Video mai josInterviu Mircea Bornescu si George Galamaz dupa incidentul de aseara de pe Cluj Arena


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Bataie U Cluj CFR Cluj 8 mai 2012 Interviu Mircea Bornescu scandal"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri