Trasnitii Sezonul 18 Episodul 35 25 aprilie 2012

0 comentarii
  Trasnitii Sezonul 18 Episodul 35 video 25 aprilie 2012 Scandalul bonelor filipineze.
 Miercuri 25 aprilie puteti urmari in direct Trasnitii Sezonul 18 Episodul 35  la Kanal D  de la ora 21:00 de AICI.

  Actori din serial : Grig Chiroiu, Livia Taloi, Toni Ionescu, Lavinia Stoica, Raluca Guslicov, Constantin Zamfirescu, Bogdan Dumitrescu Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din lume şi n-au de gand să se lase. "Trăsniţii" merg mai departe cu noi episoade. Sunt de neoprit!
   Pupăză crede că a scapat de Betty, însă atracţia rămâne în continuare...fatală. Pe plan profesional, Pupăză visează la preşedinţie şi face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg gârlă. La secţia de poliţie, între Chiorete şi ceilalţi poliţişti e mare competiţie, cu atât mai mult cu cât toţi ştiu că urmează să se aleagă un nou şef. În absenţa lui Scalţone, la Club se instalează dictatura Mârlanului.
  Dupa ce apare la tv voi adauga video mai jos cu Trasnitii episodul 35 din sezonul 18 din 25 aprilie 2012.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Trasnitii Sezonul 18 Episodul 35 25 aprilie 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri