Te pui cu blondele 4 aprilie 2012 Irinel Columbeanu

0 comentarii
 In data de 4 aprilie Dan Negru la "Te pui cu blondele" are un invitat mai special, un invitat care a avut destule scandaluri in ultimul timp. Este vorba de Irinel Columbeanu, un mare afacerist cu o avere de peste 100 de milioane de dolari si fostul sot al Monica Columbeanu, cu care o fetita Irina Columbeanu.
 Te pui cu blondele din data de 4 aprilie 2012 se poate vedea live in direct la Antena 1 incepand cu ora 20:20 apasand aici.
 Dupa ce va fi difuzat voi adauga video in aceasta pagina.
 Va dorim vizionare placuta!


Episod intreg din 4 aprilie video

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te pui cu blondele 4 aprilie 2012 Irinel Columbeanu"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri