Te pui cu blondele 18 aprilie Catalin Botezatu video antena 1

2 comentarii
 Azi  18 aprilie la "Te pui cu blondele" Dan Negru aduce in fata blondelor pe nimeni altul decat Catalin Botezatu. Creatorul de moda Catalin Botezatu, a mai fost la acest show si cu doi ani in urma. Oare va reusi prezentatorul emisiuni "Burlacul" tot de la Antena1, cu experienta si cultura sa generala sa le invinga pe blonde, ramane de vazut de la 20.20, numai la Antena 1.

  Te pui cu blondele din data de 18 aprilie 2012 video se poate vedea live pe internet in direct la Antena 1 incepand cu ora 20:20 apasand aici.
 Dupa ce va fi difuzat voi adauga video in aceasta pagina.
 Va dorim vizionare placuta!
Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Te pui cu blondele 18 aprilie Catalin Botezatu video antena 1"

Anonim spunea...
18 aprilie 2012, 20:48

auziti!!!!!!!!!!!!!!!!! eu nu stiu de ce mai faceti emisiunea ca tot pro tv are cel mai mare reiting nu mai amagiti oamenii dati si voi de exemplu un nou episod din "BURLACUL" luati lectii de la canalele cu succes si nu mai tanjiti dupa audienta!

Anonim spunea...
18 aprilie 2012, 20:53

auziti!!!!!!!!!!!!!!! ia ascultati sunteti varza de ce nu publicati pe net emisiunile in direct!!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri