Te cunosc de undeva 28 aprilie live 2012 video online in direct pe internet

1 comentarii
te cunosc de undeva reluare 28 aprilie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 28 aprilie ora 20:20 episodul 6 Antena 1.

 In episodul  7 din 28 aprilie  la "Te cunosc de undeva", invitatul special este Keo, care va fi a cincea persoana din juriu. Artistul intra si el in pielea celor 8 concurenti si ne va incanta cu o transformare nemaivazuta.

 Samabata asta la "Te cunosc de undeva!" vedetele noastre se vor transforma in noi persoanje celebre. Vor cânta pe scena super show-ului: Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora.
  "Te cunosc de undeva " se poate vedea la Antena 1 in fiecare sambata seara in direct live online de la ora 20:20 la Antena 1 live accesand acest link.
 Va dorim vizionare placuta!

Video al emisiuni din 28 aprilie emisiune intreaga.
Jorge este Alex Velea!
Iulian Vasile, in pielea lui Nicu Covaci!
Julia Jianu e noua Jennifer Lopez!
Delia canta "Bun e vinul ghiurghiuliu"
Maria Buza canta "Nah neh nah"!
Dan Helciug, transformat in Cesaria Evora!


Lora, in pielea Corinei Chiriac!
CRBL, sosia lui Julio Iglesias!


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Te cunosc de undeva 28 aprilie live 2012 video online in direct pe internet"

Anonim spunea...
29 septembrie 2012, 21:32

nu-mi place ca nu mai merge!!!!!

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri