Te cunosc de undeva 21 aprilie online video reluare

1 comentarii
te cunosc de undeva reluare 24 martie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 21 aprilie ora 20:20 episodul 6 Antena 1.

 In episodul  6 din 21 aprilie  la "Te cunosc de undeva", vom avea invitat special pe Ana Lesko, care va face parte din juriu. Ea va fi uimita atunci cand se va intalni cu sosia ei, Lora o va imita chiar pe ea pe Ana Lesko.
 Alti invitati surpriza sunt Razvan si Dani, c ei doi prezentatori ai emisiuni de dimineata de la Antena 1, ei se vor transforma in trupa Milli Vanilli. Cei doi trebuie sa poarte peruca si sa fie negri.

Episod intreg din 21 aprilie 2012. Emisiunea incepe abia la minutul 5 deoarece asa a fost filmat de cei de la Antena1.


 Printre vedetele din aceasta seara CRBL trebuie sa fie 3 Sud Est, care va incerca sa ii imite pe toti cei 3 membri ai trupei. Iulian Vasile va fi Lous Armstrong; Maria Buza va intra in pielea lui Lou Bega; Julia Jianu va fi Cher; Lora, Anna Lesko; Dan Helciug Bono, Jorge Bon Jovi, iar Delia va fi Tarkan.

  "Te cunosc de undeva " se poate vedea la Antena 1 in fiecare sambata seara de la ora 21:20 la Antena 1 live accesand acest link.
 Va dorim vizionare placuta!

Video al emisiuni din 21 aprilie va fi adaugat dupa ora 22:00 cand se incheie la tv.
( te cunsoc de undeva 21 aprilie 2012, te cunosc de undeva video din 21 aprilie reluare pe internet antena 1 episodul 6, episodul sase te cunosc de undeva antena 1 sambata )

Iulian Vasile, in pielea lui Louis Armstrong!
Delia, transformata in Tarkan!
Lora e noua Anna Lesko!
Jorge canta "It´s My Life"!
CRBL canta piesa "Amintirile"!
Maria Buza, transformata in Lou Bega!
Dan Helciug, transformat in Bono!
Julia Jianu e noua Cher!


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Te cunosc de undeva 21 aprilie online video reluare"

Anonim spunea...
22 aprilie 2012, 01:24

Giulia a fost exact ca in videoclipu original si mai mult , chiar a interpretat perfect ,merita locul 1 clar indiscutabil, dar probabil nu le convenea celorlalti concurenti clasamentul pe merit....BRAVO stimati jurati

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri