Steaua Vaslui 20 aprilie live online Antena1

0 comentarii
 Asatzi 20 aprilie 2012 Steaua Bucuresti intalneste acasa pe FC Vaslui, intr-un meci de fotbal contand pentru etapa a 27 a din Liga 1 . Inainte de acest meci Steaua se afla pe locul 3 cu 49 de puncte la egalitate de puncte cu Dinamo. Fc Vaslui se afla pe locul 5 cu 46 de puncte.
 Amandoua se bat pentru un loc in clasament deoarece diferenta de puncte nu e mare.

  Steaua - Vaslui este in direct la tv live online pe Antena 1 incepand cu ora 20:20 si se poate vedea de AICI
  Vizionare placuta !


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Steaua Vaslui 20 aprilie live online Antena1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri